Viihtyisä saunatilamme

Juuri valmistunut uusi saunatilamme on vuokrattavissa nyt!

Sauna sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja sinne on oma sisäänkäynti. Saunatilaamme mahtuu noin 10 henkeä. Saunan yhteydessä on tilava ”olohuone” kokouksia varten, pieni keittiö, pesutilat sekä pukuhuone.

Saunan vuokra on 490€/4h ja vuokraan sisältyy pyyhkeet.

Sauna on varattavissa ke-la klo 14-22 välisenä aikana.

Saunan vuokra maksetaan ennakkoon ravintolan kassalle tai voit maksaa varauksen ennakkoon kotisivujemme varauskirjassa.

Henkilökuntamme opastaa pääsyn saunatiloihin.

Katso tarkemmat vuorausehdot alempaa.

 

Varaa aika saunaillalle sähköpostilla tai soittamalla!

Saunatilassamme vietät perinteisen saunaillan ystävien tai työporukan kanssa tai vaikka yrityksen kokouksen saunoen samalla.

Saunatilaamme mahtuu 10-15 henkeä ja suuren pöydän ääressä voit pitää mm. kokouksen. Tilassa on TV, johon liität helposti esim. läppärin.

Saunatilan jääkaappiin voit tuoda juomat ja eväät iltaa varten. Voit myös varata ravintolastamme pöydän seurueellesi ja nauttia maukkaan illallisen tunnelmallisessa vanhassa pankkisalissa tai upeiden kupariovien takana kabinetissa.

Saunatilassa käytössä oma wc.

 

Sauna

Suihkuja saunamme pesutilasta löytyy kaksi kappaletta ja lauteille mahtuu kerralla noin 5-6 henkeä.

Vuokraehdot

1. VARAUS

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen Ravintola Mintin  kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

2. SAUNAAN SAAPUMINEN

Ravintola Mintin henkilökunta opastaa saunatiloihin ravintolan kassalta.

Vuokralainen vastaa saunatilojen asiallisesta lukitsemisesta vuokra-ajan päätyttyä. Saunatiloihin ei ole mahdollista palata (esimerkiksi tavaroiden noutoa varten) vuokra-ajan päättymisen jälkeen. Mahdollisia löytötavaroita voi tiedustella Pirkanmaan löytötavaratoimistosta.

3. MAKSUEHDOT

Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

4. PERUUTUS

Ylivoimaisesta esteestä johtuen Ravintola Mint voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. 

Mikäli varaus perutaan palautetaan varausmaksusta alla olevan mukaisesti:
14 arkipäivää tai alle 75% palautus.
7 arkipäivää tai alle 50% palautus.
Alle 4 arkipäivää tai lunastamaton/no-show veloitamme täyden vuokrahinnan.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Ravintola Mintillä on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

7. JÄRJESTYS

Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Ravintola Mintillä on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT

Asiakkaalla on mahdollisuus ruokailla  ravintolassamme. Tiedustelut ravintola@ravintolamint.fi sekä puhelimitse 050 532 7110.

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2€/astiasto/hlö sis. alv 24%, laskutuslisä 10€ sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS

Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO

Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen ravintola@ravintolamint.fi Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

 

Osoite

Kauppakatu 4, 33210 Tampere

Yhteystiedot

p. 050 532 7110
ravintola@ravintolamint.fi

Avoinna joka päivä

Ma-Ti klo 8-19
Ke-To klo 8-22
Pe klo 8-23
La klo 11-23
Su klo 11-16

Kauppakatu 4, Tampere

p. 050 532 7110

ravintola@ravintolamint.fi

Seuraa meitä somessa
Facebook ja Instagram

Yhteydenotto: